Noi Voi     Cum caut Cum comand Cum platesc Cum primesc

Esti distribuitor / reVanzator?
Anvelope auto Anvelope auto Service roti Service roti ITP ITP Service mobil Service mobil Promotii anvelope Promotii anvelope Anvelope ieftine Anvelope ieftine Importator anvelope Importator Contact anvelope Contact
 
Servicii premium
Cauciucuri dupa sezon
Cauciucuri dupa auto
Cauciucuri dupa marca
 
Service roti
Service plus
 

Intretinerea anvelopelor

Tot ce trebuie sa stiti despre intretinerea corecta a anvelopelor

Este important sa verificati si sa efectuati periodic operatiuni de intretinere a anvelopelor dumneavoastra. Aflati aici despre aliniamentul vehiculului, rotatia anvelopei, echilibrarea anvelopei, uzura benzii de rulare si alte aspecte cheie legate de intretinerea anvelopelor dumneavoastra.


Aliniamentul rotilor
Este important ca orice vehicul sa aiba cele 4 roti corect aliniate. Rotile nealiniate se opun miscarii naturale a vehiculului cauzand probleme de directie, oboseala soferului si o uzura prematura si neuniforma a anvelopelor.


Echilibrarea anvelopelor
Anvelopele neechilibrate cauzeaza vibratii ale automobilului la anumite viteze. Aceasta poate duce la o uzura prematura si neuniforma a anvelopelor, precum si la uzura nedorita a suspensiilor vehiculului dumneavoastra. Asigurati-va ca anvelopele sunt echilibrate la montarea acestora pe jante pentru prima oara sau la remontarea acestora in urma reparatiilor. Echilibrul anvelopelor trebuie verificat la primul semn de vibratie.


Umflarea anvelopelor
Tineti seama ca este important sa verificati daca anvelopele dumneavoastra sunt umflate corespunzator, inclusiv anvelopa de rezerva, cel putin o data pe luna cu un indicator de presiune a anvelopei. Avand o presiune corespunzatoare a aerului, anvelopele dumneavoastra se uzeaza mai greu, economisiti carburant, manervabilitatea este imbunatatita si accidentele sunt prevenite.


Rotatia anvelopelor
Rotatia periodica a anvelopelor este o parte importanta a intretinerii anvelopelor. Scopul principal al rotatiei regulate a anvelopelor este de a asigura o uzura mai uniforma a tuturor anvelopelor vehiculului.


Repararea anvelopelor
In cazul in care anvelopa dumneavoastra a pierdut toata sau aproape toata presiunea, trebuie sa opriti imediat automobilul si sa va montati anvelopa de rezerva. Astfel, va sugeram sa verificati in mod regulat presiunea din anvelopa de rezerva si sa va asigurati ca o puteti folosi atunci cand aveti nevoie. Nu continuati sa conduceti cu anvelopa dezumflata deoarece acest lucru distruge structura anvelopei. Odata ce v-ati montat anvelopa de rezerva, trebuie sa mergeti la un service de anvelope specializat pentru a verifica daca anvelopa deteriorata poate fi reparata.

Facem parte dintre firmele care efectueaza servicii specifice de service roti in cadrul unitatilor proprii de service roti sau prin intermediul unitatii de service mobil, care opereaza la nivelul orasului Bucuresti si a judetului Ilfov, sau, in cazul unor stituatii speciale, la nivel national.

Recomandare: pe parcursul intregului proces de alegere a celor mai potrivite servicii (din categoria service roti) sau anvelope, nu ezitati sa contactati online


Rochii mireasa       Oferte turism       Diagnosticare medicala online

O oferta completa de anvelope auto obtineti folosind selectorul din partea dreapta a siteului de anvelope. Rezultatele vor fi ordonate dupa pret, crescator, adica incepand cu cel mai mic pret. Puteti selecta marca prducatoare, latimea, inaltimea, raza si anotimpul caruia ii sunt destinate.

Rochii mireasa       Oferte turism       Diagnosticare medicala online
 
Anvelope ieftine


   
Oferta DE IARNA
Cosul cu anvelope
 
Logare clienti
 
Informatie premium
 
 

Atentie! Livrari anvelope in toate judetele din Romania, in orice oras, de la resedinta la orice localitate: Alba - Alba Iulia, Arad - Arad, Arges - Pitesti, Bacau - Bacau, Bihor - Oradea, Bistrita-Nasaud - Bistrita, Botosani - Botosani, Brasov - Brasov, Braila - Braila, Buzau - Buzau, Caras-Severin - Resita, Calarasi - Calarasi, Cluj - Cluj Napoca, Constanta - Constanta, Covasna - Sfantu Gheorghe, Dambovita - Targoviste, Dolj - Craiova, Galati - Galati, Giurgiu - Giurgiu, Gorj - Targu Jiu, Harghita - Miercurea Ciuc, Hunedoara - Deva, Ialomita - Slobozia, Iasi - Iasi, Ilfov - Buftea, Maramures - Baia Mare, Mehedinti - Drobeta Turnu Severin, Mures - Targu Mures, Neamt - Piatra Neamt, Olt - Slatina, Prahova - Ploiesti, Satu Mare - Satu Mare, Salaj - Zalau, Sibiu - Sibiu, Suceava - Suceava, Teleorman - Alexandria, Timis - Timisoara, Tulcea - Tulcea, Vaslui - Vaslui, Valcea - Ramnicu Valcea, Vrancea - Focsani. Comanda acum!

SC Primat Gold Impex SRL, RO2745, J40/15747/1991. Copyright © 1994 - - Anvelope, Cauciucuri iarna, Anvelope camioane, Anvelope all-season, Anvelope iarna
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC): www.anpc.gov.ro , telefon info GRATUIT: 0800.080.999