Noi Voi     Cum caut Cum comand Cum platesc Cum primesc

Esti distribuitor / reVanzator?
Anvelope auto Anvelope auto Service roti Service roti ITP ITP Service mobil Service mobil Promotii anvelope Promotii anvelope Anvelope ieftine Anvelope ieftine Importator anvelope Importator Contact anvelope Contact
 
Servicii premium
Cauciucuri dupa sezon
Cauciucuri dupa auto
Cauciucuri dupa marca
 
Service roti
Service plus
 

Anvelope RunOnFlat

RunOnFlat

Tehnologia RunOnFlat asigura rularea chiar si pe timp de iarna.
Constructia patentata a peretului lateral de la anvelopele cu tehnologie RunOnFlat minimizeaza flexarea flancului si desprinderea anvelopei de pe janta.
O anvelopa cu tehnologie RunOnFlat va continua sa ruleze in conditii normale, chiar si la o pierdere totala a presiunii, pe o distanta de 80 km cu o viteza de 80 km/h.

Avantajele tehnologiei RunOnFlat:

• Constructia patentata a flancului preia greutatea vehiculului chiar si la o pierdere totala a presiunii din anvelopa.
• Constructia speciala a anvelopei, cu material compozit nou dezvoltat, impiedica distrugerea anvelopei ca urmare a flexarii excesive a flancului.
• Anvelopele RunOnFlat pot fi montate pe orice janta standard (otel sau aliaj) fara a fi necesara flosirea unor scule speciale.

Atentie!

Anvelopele RunOnFlat trebuie montate numai pe autoturismele care sunt echipate cu sisteme de monitorizare a presiunii din anvelope (ex: Dunlop WARNAIR). Distanta maxima de 80 km si viteza de rulare de 80 km/h nu trebuie depasite.
Va rugam sa cititi cu atentie manualul tehnic al autoturismului. Instructiunile unora din producatori auto pot fi diferite de cele Dunlop.

Noua tehnologie Run On Flat, se Intemeiaza pe conceptul de pereti consolidati In anvelopa. Daca o anvelopa obisnuita ramane fara presiune, aceasta se naruie sub greutatea masinii, consecintele fiind ca taloanele se desprind de janta si laturile intra In contact cu carosabilul. Aceasta presiune distruge anvelopa In cativa kilometri. Peretii consolidati ai anvelopelor Run On Flat mentin anvelopa la locul ei pe janta si pot suporta greutatea masinii Inca 80 kilometri, chiar si cu o fisura sau cu presiune nula.

Anvelopa Run On Flat este o anvelopa de o calitate remarcabila: la nevoie poate functiona cel putin 80 km la o viteza de 80 km/ora cu o presiune foarte slaba sau chiar nula. Deci, chiar cu o pierdere totala de presiune, anvelopa Run On Flat Ii ofera conducatorului auto posibilitatea de a ajunge Intr-un loc sigur pentru a examina anvelopa. De fapt, sistemul Run On Flat functioneaza fara aer atata timp cat un sistem de control al presiunii anvelopelor face parte In mod obligatoriu din sistem, pentru a stabili ca o anvelopa este fisurata si pentru a avertiza soferul despre acest lucru.

VITEZA SI DISTANTA MAXIMA IN CAZ DE PRESIUNE SLABA
Desi anvelopa Run On Flat e conceputa pentru a continua sa ruleze 80 kilometri cu viteza de pana la 80 kilometri pe ora In caz de presiune slaba sau nula, e posibil ca anvelopa sa trebuiasca sa fie Inlocuita In Intregime dupa o astfel de utilizare extrema. Pentru a prelungi viata anvelopei, va sfatuim sa pastrati pe cat posibil o viteza sub 80 km/ora si sa rulati mai putin de 80 kilometri. Astfel aveti toate sansele ca anvelopa sa poata fi pur si simplu Inlocuita. Pentru unele masini, o anvelopa Run On Flat poate fi facuta sa ruleze mai mult de 80 km si cu viteze mai mari de 80 km/ora. Aceasta extensie nu este posibila decat In combinatie cu modele deosebite si daca un sistem de control al presiunii anvelopelor este prezent.

Siguranta crescuta In caz de pana. Mentine controlul vehiculului si reduce riscul de iesire al anvelopei de pe janta la presiune zero. Permite continuarea rularii, In caz de pana, pe o distanta de 80 de km, cu o viteza maxima de 80 km/h. Anvelopa “auto-portanta”:
• Inovatii flanc: flancuri mai robuste, intarite printr-un amestec specific de cauciuc, pentru a sustine sarcina autoturismului la presiune 0.
• Inovatii in zona talonului: reducerea riscului de dejantare la presiune 0, in comparatie cu o anvelopa standard
• Un senzor de presiune, legat la tabloul de bord, previne soferul in caz de pierdere a presiunii.

Anvelope Run Flat – le gasim pe piata sub diferite nume in functie de producator.
Exemple:
- Bridgestone RFT (Run Flat Tire),
- Dunlop DSST (Dunlop Self-Supporting Technology),
- Firestone RFT (Run Flat Tire),
- Goodyear EMT (Extended Mobility Technology),
- Kumho XRP,
- Michelin ZP (Zero Pressure),
- Pirelli RFT (Run Flat Technology)
- Yokohama Run Flat.

Anvelopele Run Flat sunt concepute sa poata rula in conditii de securitate cu presiune zero pe o distanta de 50 km cu o viteza mxima de 90km/h. Este obligatoriu ca janta sa aiba instalat un sensor de monitorizare a presiunii astfel incat conducatorul automobilului sa stie exact momentul cand roata a facut pana. Rularea pe o distanta mai mare decat cea stabilita de producator duce inevitabil la distrugerea acesteia.
Autoturismele fara roata de rezerva sunt dotate uzual cu anvelope Run Flat.

Facem parte dintre firmele care efectueaza servicii specifice de service roti in cadrul unitatilor proprii de service roti sau prin intermediul unitatii de service mobil, care opereaza la nivelul orasului Bucuresti si a judetului Ilfov, sau, in cazul unor stituatii speciale, la nivel national.

Recomandare: pe parcursul intregului proces de alegere a celor mai potrivite servicii (din categoria service roti) sau anvelope, nu ezitati sa contactati online operatoarele noastre de vanzari anvelope online, care va stau la dispozitie cu sfaturi bazate pe o experienta vasta. 


Rochii mireasa       Oferte turism       Diagnosticare medicala online

O oferta completa de anvelope auto obtineti folosind selectorul din partea dreapta a siteului de anvelope. Rezultatele vor fi ordonate dupa pret, crescator, adica incepand cu cel mai mic pret. Puteti selecta marca prducatoare, latimea, inaltimea, raza si anotimpul caruia ii sunt destinate.

Rochii mireasa       Oferte turism       Diagnosticare medicala online
 
Anvelope ieftine


   
Oferta DE IARNA
Cosul cu anvelope
 
Logare clienti
 
Informatie premium
 
 

Atentie! Livrari anvelope in toate judetele din Romania, in orice oras, de la resedinta la orice localitate: Alba - Alba Iulia, Arad - Arad, Arges - Pitesti, Bacau - Bacau, Bihor - Oradea, Bistrita-Nasaud - Bistrita, Botosani - Botosani, Brasov - Brasov, Braila - Braila, Buzau - Buzau, Caras-Severin - Resita, Calarasi - Calarasi, Cluj - Cluj Napoca, Constanta - Constanta, Covasna - Sfantu Gheorghe, Dambovita - Targoviste, Dolj - Craiova, Galati - Galati, Giurgiu - Giurgiu, Gorj - Targu Jiu, Harghita - Miercurea Ciuc, Hunedoara - Deva, Ialomita - Slobozia, Iasi - Iasi, Ilfov - Buftea, Maramures - Baia Mare, Mehedinti - Drobeta Turnu Severin, Mures - Targu Mures, Neamt - Piatra Neamt, Olt - Slatina, Prahova - Ploiesti, Satu Mare - Satu Mare, Salaj - Zalau, Sibiu - Sibiu, Suceava - Suceava, Teleorman - Alexandria, Timis - Timisoara, Tulcea - Tulcea, Vaslui - Vaslui, Valcea - Ramnicu Valcea, Vrancea - Focsani. Comanda acum!

SC Primat Gold Impex SRL, RO2745, J40/15747/1991. Copyright © 1994 - - Anvelope, Cauciucuri iarna, Anvelope camioane, Anvelope all-season, Anvelope iarna
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC): www.anpc.gov.ro , telefon info GRATUIT: 0800.080.999